بندر چابهار باید جلوتر از بندر دبی و شارجه باشد
- نویسنده: سردبیر میز اقتصاد
- تاریخ و زمان ارسال: ساعت

فعالیت های دریایی شامل بیست تا شاخه هستند، از حمل و نقل بگیر تا انرژی و شیلات و گردشگری و غیره
اصلا کشورای توسعه یافته ی دنیا غالبا اقتصادشون را از دریا بستند و بالای 50 درصد درآمدشون از دریایه، میدونستید؟80درصد شهرهای جهان که قطب تجاری محسوب میشن توی مناطق ساحلی قرار دارند! سهم ایران به عنوان کشوری که سر و تهش به دریا وصله و به آبهای آزاد هم راه داره از دریا تنها 2 درصد است
آمار صید ماهی وحشی براساس روش ماهیگیری در ایران از سال 1950 تا 2018 به ثبت رسیده است. در اولین سال ثبت این آمار میزان صید ماهی وحشی به روش مقیاس کوچک بیش از سایر روش ها و چیزی معادل 140643.21 تن بوده است. بر اساس آمار موجود بیشترین میزان صید ماهی وحشی در سال 2018 به روش مقیاس کوچک بوده است و حدود 454011.04 تن ماهی وحشی در سال 2018 به این روش صید شده است.
سالانه 170 میلیون تن ماهی توی دنیا صید میشه و روی کاغذ باید حداقل 5 میلیون تن صید ماهی سهم ایران باشد ولی صیدمون به یک میلیون تن هم نمیرسد.اگه ما بیایم و بندرعباس را به عنوان پایتخت دریایی کشور اعلام کنیم و ردیف بودجه ی مناسب براش در نظر بگیریم و از اون طرف چابهار را به عنوان قطب لجستیک و ترابری دریایی معرفی کنیم و همچنین قوانین توسعه ی دریایی جدید وضع و اعمال کنیم اون وقت میبینیم که جلو زدن چابهار و بندرعباس و سایر بنادرمون از دبی و شارجه اصلا هم چیز دور از دسترسی نیست.
مقاله پیشنهادی: کیت انتقال ژن